03 Eylül 2010 Cuma 22:54
RSS
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başbakanlık Kupası Inspector'un
29 Temmuz 2010 Perşembe - 04:17:42
59. BAŞBAKANLIK KUPASI INSPECTOR’UN OLDU

eta content="tr" http-equiv="Content-Language"> tyle>

59. BAŞBAKANLIK KUPASI

INSPECTOR’UN OLDU

25 Temmuz Pazar günü koşulan, üç ve yukarı yaşlı 8 safkan İngiliz atının start aldığı koşuyu Hayrullah Doğan’ın sahibi olduğu Inspector, Halis Karataş ile kazanarak üst üste ikinci birinciliğini aldı

2000 metre çim pistte kıran kırana geçen mücadelede müddet 2.02.87 oldu. 2007 yılı Gazi Koşusu Şampiyonu da olan Inspector, bu önemli koşuyu geçen senede kazanmıştı.

Birincilik ikramiyesinin 260.000 TL olduğu koşuda Adonise ikinci, Kurtiniadis üçüncü, Ateşin Kızı da dördüncü olurken koşunun farkları 1,5 boy, 1,5 boy, boyun şeklinde oldu.

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak bu önemli koşuyu TJK Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Homurlu ile beraber izledi.

Koşuyu kazanan atın sahibi Hayrullah Doğan’a kupasını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a vekaleten Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak verdi.

Kupa töreninde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşarı ve YKK Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları antrenör Atakan Şıvgın’a...

TJK Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Homurlu da jokey Halis Karataş’a şiltlerini verdiler.

Kupa törenine Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat ile TJK Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ender Aydıner de katıldılar.

Bu haber toplam 18 defa okundu.
Puan Verin : puanpuanpuanpuanpuan
    Bu habere henüz yorum eklenmemiş...
            Son Haberler    At Yarışı Bölümüne eklenen son 10 adet haber.
            Diğer Haberler    At Yarışı Bolümüne eklenen son 31 adet haber.
ARŞİVDE ARA
Döviz
Cinsi  Alış   Satış 
Dolar1.49941.5066
Euro1.92411.9334
Hava Durumu
Istanbul