04 Eylül 2010 Cumartesi 06:12
RSS
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bahçeli'den Sert Açıklamalar
09 Şubat 2010 Salı - 18:18:16
Kavgadan AK Partilileri sorumlu tutan Bahçeli, "MHP sıralarına 1 metre yaklaşan bundan sonra ne olacağını görecektir" dedi.

MHP lideri Bahçeli, geçen hafta Meclis Genel Kurulu’nda yaşanan kavganın ardından grup konuşmasında çok sert açıklamalarda bulundu.

Milletvekillerine "Doğru yerdeyiz" diyen Bahçeli, Meclis’te bulunan diğer milletvekillerini ise 1 metre" kuralıyla uyardı.

Bahçeli, "Şimdi burada Meclis’te bulunan herkese sesleniyorum. Milliyetçi Hareket sıralarına 1 metre yaklaşan bundan sonra ne olacağını görecektir." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu açıklamayı partisinin haftalık Meclis Grup toplantısında yaptı.

Konuşmasının büyük bölümünü geçen hafta yaşananlara ayıran Bahçeli, Genel Kurul salonundaki kavgadan sorumlu tuttuğu AK Partililere "Haddinizi bilin" dedi.

"Doğru yerdesiniz" diye seslendiği MHP’li milletvekilleri içinse "Gereken karşılığı verdiler" ifadesini kullandı.

Meclis’te yaşananlar için ilginç bir benzetme yapan Bahçeli, geçen her dakikayla birlikte eleştirinin dozu arttırırken çok başvurmadığı bir yöntemle konuşma metninin dışına çıktı.

Devlet Bahçeli, "Bunun adı bir kez daha tekrar ediyorum, dokuzuncu haçlı seferidir ve yerlerinden kalkarak MHP sıralarına yanaşanlar ise son bir hamle yapmaya çalışan yorgun ve tükenmiş Haçlı kalıntıları gibidir" dedi.

Milletvekillerine seslenen Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:
"Milliyetçi Hareket sıralarına 1 metre yaklaşan bundan sonra ne olacağını görecektir."

Ekonomik sorunlara da değinen Bahçeli, Hükümet’i "2001 yılındaki ekonomik krizde yaşananların sorumlularını ortaya çıkarmamakla" eleştirerek, "Beni Yüce Divan’a göndermeyeni ben güle güle Yüce Divan’a göndereceğim." diye konuştu.

Bu haber toplam 47 defa okundu.
Puan Verin : puanpuanpuanpuanpuan
    Bu habere henüz yorum eklenmemiÅŸ...
            Son Haberler    Politika Bölümüne eklenen son 10 adet haber.
            DiÄŸer Haberler    Politika Bolümüne eklenen son 31 adet haber.
ARŞİVDE ARA
Döviz
Cinsi  Alış   Satış 
Dolar1.49941.5066
Euro1.92411.9334
Hava Durumu
Istanbul