|
|
PERSENER Kazandı
27 Şubat 2010 Cumartesi - 19:36:05
M.Turhan Oğan Koşusu'nu PERSENER kazandı
|
|

M.TURHAN OĞAN
Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulları’nda uzun yıllar hizmet verip, Muhasip Üyelik görevlerini de yapmış olan merhum M.Turhan Oğan'ı, anısına düzenlenen koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle andık.
M.Turhan Oğan Koşusu'nu
PERSENER kazandı

İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 18 Şubat 2010 Perşembe günü düzenlenen koşuyu, İbrahim Persen'in PERSENER (a.a. Özgürbey - Hilal.12) isimli safkanı jokey Halis Karataş'la 1.52.54 derece yaparak kazandı.
Dört yaşlı safkan Arap atlarının start aldığı kum pistteki 1600 metre mesafeli koşuyu (KV - 8 / S / DHÖW) KOLÇAK ikinci, KAMAN üçüncü ve EKİNTAY da dördüncü tamamladı. (Farklar; 1 boy - 2,5 boy - 4 boy)

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Metin Tokoğlu'na kupayı, merhum Turhan Oğan'ın oğlu Sadun Oğan verdi. Kupa törenine Tülay Oğan ile İzmir Hipodrom Müdürü Orhan Karabıyık katıldı. |
Bu haber toplam 87 defa okundu.