03 Eylül 2010 Cuma 22:41
RSS
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Taşkınsoy Sürprizi
29 Temmuz 2010 Perşembe - 13:21:00
Elazığ Vali Kupası Koşusu'nu TAŞKINSOY kazandı

Elazığ Vali Kupası Koşusu'nu
 TAŞKINSOY kazandı

Elazığ Vali Koşusu (KV 7) 28 Temmuz Çarşamba günü Elazığ Hipodromu’nda koşuldu.

Dört yaşlı safkan Arap atlarına mahsus koşuya 9 at katıldı. Birincilik ikramiyesi 25.500 TL. olan, kum pistteki 2000 metrelik koşuyu Muzaffer Kılıçseren'in TAŞKINSOY (Druid-Almimruhiye.27) isimli safkanı jokey Galip Kılıç ile 2.26.57’lik derece yaparak kazanmayı başardı.

Koşuda SAMİM ikinci, ŞİMŞEKBATUR üçüncü, SAÇANHAN da dördüncü olurken, farklar 1/2 Boy – Uzak – 5 Boy şeklinde oldu.

Koşuyu kazanan atın sahibi Muzaffer Kılıçseren'e vekaleten Nihat Baydan'a kupayı Elazığ Valisi Muammer Erol verdi.

Muammer Erol ayrıca antrenör Ahmet Bican İbrik'e bir ödül paketi...

jokey Galip Kılıç'a ise cumhuriyet altını ve bir buket çiçek hediye etti.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Türkiye Jokey Kulübü adına TJK Yönetim Kurulu Üyesi Sadrettin R.Güney Atığ'a ise plaket takdim etti.

Kupa törenine, Elazığ Belediye Başkan Vekili Atik Birici, Adalet Komisyonu Başkanı Ogün Maden, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Bingöl, Elazığ Baro Başkanı Rüstem Kadri Septioğlu, Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Karamazı, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri DerneğiŞanlıurfa Şube Başkanı Adnan Tumbul ile Elazığ Hipodrom Müdürü Burhan Şatır da katıldılar.

Bu haber toplam 34 defa okundu.
Puan Verin : puanpuanpuanpuanpuan
    Bu habere henüz yorum eklenmemiş...
            Son Haberler    At Yarışı Bölümüne eklenen son 10 adet haber.
            Diğer Haberler    At Yarışı Bolümüne eklenen son 31 adet haber.
ARŞİVDE ARA
Döviz
Cinsi  Alış   Satış 
Dolar1.49941.5066
Euro1.92411.9334
Hava Durumu
Istanbul