04 Eylül 2010 Cumartesi 03:17
RSS
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tatil Bitti Okullar Açılıyor
07 Şubat 2010 Pazar - 19:07:55
15 milyon öğrenci dersbaşı yapacak. Başbakan Erdoğan, 127 eğitim kurumunun resmi açılışını gerçekleştirecek.

Eğitim maratonunun ikinci yarısı yarın başlıyor.

İki haftalık tatilin ardından öğrenciler ve öğretmenler yeni bir döneme merhaba diyecek.

İkinci yarının ilk ders zilinin çalmasının ardından, Başbakan Erdoğan, 127 eğitim kurumunun resmi açılışını yapacak.

Gezdiler, oynadılar, ders çalıştılar ve şimdi onlara okul yolu göründü.

15 milyon öğrenci ve öğretmenler için 2009-2010 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı başlıyor.

Yaklaşık 4 ay sürecek olan ikinci dönem, sınavlar sebebiyle ilk dönemden daha yoğun geçecek.

İlköğretim öğrencileri Seviye Belirleme Sınavı’nda, lise son sınıf öğrencileri ise Üniversiteye Giriş Sınavı’nda ter dökecek.

İlk ders zilinin çalmasının ardından Ankara’da bir çok eğitim kurumunun da açılışı gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim, Ankara Valiliği ve hayırseverlerin desteği ile eğitime kazandırılan 127 eğitim kurumunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen hizmete sokulacak.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende yeni açılan bazı okullara canlı bağlantılar yapılacak.

Öte yandan ikinci dönemin ilk günü Antalya’daki öğrencilere tatil haberi geldi.

İl genelinde, meteorolojinin şiddetli yağış ve fırtına uyarısı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Bu haber toplam 51 defa okundu.
Puan Verin : puanpuanpuanpuanpuan
    Bu habere henüz yorum eklenmemiş...
            Son Haberler    Eğitim Bölümüne eklenen son 10 adet haber.
            Diğer Haberler    Eğitim Bolümüne eklenen son 31 adet haber.
ARŞİVDE ARA
Döviz
Cinsi  Alış   Satış 
Dolar1.49941.5066
Euro1.92411.9334
Hava Durumu
Istanbul